Prijavna forma

Prijavna forma nije obavezujućeg karaktera. Ona ispoljava vaše interesovanje da učestvujete u kursu “Uvod u mašinsko učenje”. Prijavna forma se sastoji iz vaših ličnih podataka (svi podaci se koriste isključivo u skladu sa GDPR-om) i osnovnog testa iz Pythona. Test iz Python-a nije striktno eliminacionog karaktera i služi nam da procenimo nivo predznanja grupe, i dodatno prilagodimo program pojedinačnim učesnicima.

Nakon što popunite svoje podatake i završite test, kontaktiraćemo vas u naredna 24 sata vezano za dalju proceduru koju je neophodno ispuniti, kako biste osigurali svoje mesto na kursu.
Bitna napomena : broj mesta na kursu je ograničen.

Slobodno nas kontaktirajte na mail finance@databootcamp.rs vezano za sva dodatna pitanja vezana za plaćanje kursa ili izdavanje faktura.

Data Bootcamp

Data Bootcamp je platforma za edukaciju u oblasti Date Science-a koja kroz različite programe i obuke, zasnovane na metodologiji izučavanja fenomena (Phenomenon Based Learning), omogućava polaznicima da steknu i primene veštine upotrebe tehnologija i rešavanja problema u konkretnim industrijama.

Ova platforma je nastala kao inicijativa Instituta savremenih nauka i In Centra sa ciljem da se na jednom mestu okupi domaća stručna zajednica, koja će kroz edukacije i druge aktivnosti u okviru modula Date Bootcamp-a podržati razvoj pojedinaca.

Za više informacija nas kontaktirajte putem mail-a info@databootcamp.rs